Versterkers, de kern van iedere gezonde high-end audio installatie.

Array heeft eindversterkers, lijnvoorversterkers en phono prepre’s in het programma. Een CD gebaseerd high-end systeem heeft naast de CD speler, luidsprekers en bekabeling minimaal een lijnvoorversterker en een stereo eindversterker nodig. Wilt u vinyl draaien? Dan komt er een draaitafel, element en phono prepre bij! Gaat u voor de absolute top? Dan heeft u naast de B-10 voorversterker 2 maal een Array M-10 monoblok nodig.

Eindversterkers:

Array S-2 audiofiele stereo eindversterker 2 maal 30 Watt aan 4 Ohm
Array S-10 audiodiele stereo eindversterker 2 maal 100 Watt aan 4 Ohm
Array M-10 audiofiele high-end monoblokken 120 Watt aan 4 Ohm

Verder leveren wij diverse upgrades voor oude Array Quartz S, S-1, M, M-1 en M-2 modellen naar S-10 en M-10. Bij de upgrades wordt het grootste deel van de elektronica vervangen, maar behoudt u de bestaande kast. U kunt dan voor een aantrekkelijk bedrag over de nieuwste Array prestaties beschikken! Na de upgrade krijgt u 3 jaar garantie op de gehele versterker.

Lijnvoorversterkers:

Array P-10 passieve stereo lijnvoorversterker
Array A-10/B-10 audiofiele stereo lijnvoorversterker

De Array B-10 en A-10 zijn in grote mate gelijk. Bij de Array B-10 echter hebben we ervoor gekozen om de maximale versterking te beperken tot 1x, hetzelfde dus als bij de passieve P-10. Omdat de B-10 alleen buffert en niet versterkt zijn de prestaties nog net iets hoger als van de A-10. Veel verschil zult u echter niet kunnen detecteren tussen deze twee.

Verder leveren wij ook voor de voorversterkers diverse upgrades voor oude Array Obsydian P, P-1, A-1, A-2 en A-3 modellen naar B-10 en A-10. Bij de upgrades wordt het grootste deel van de elektronica vervangen, maar behoudt u de bestaande kast. U kunt dan voor een aantrekkelijk bedrag over de nieuwste Array prestaties beschikken! Na de upgrade krijgt u 3 jaar garantie op de gehele versterker.

Phono prepre:

Array PH-1 audiofiele stereo phono voorversterker
Array PH-10 audiofiele high-end stereo phono voorversterker (verwacht zomer 2015)