Verkoop
van Array produkten

Direct af fabriek


Reeds in 1997 heeft Array overwogen om in Nederland produkten direct aan eindklanten te gaan verkopen via het Internet. Na enige analyse kwamen we tot de conclusie dat deze distributiemethode simpelweg nog niet volwassen was. Te weinig gebruikers van Internet. Teveel onwennigheid om via Internet kontakten te leggen en aankopen te doen.

Zoals u waarschijnlijk weet leggen distributeurs en winkeliers een fors percentage toeslag op high-end audio produkten voordat ze bij de consument terecht komen. Dit is naar onze mening volkomen terecht. Winkeliers hebben hoge kosten om een winkel en demonstratieruimtes te huren en te bemannen met personeel. Ondanks de hoge marges verdienen de meeste high-end audio winkels echt geen fortuinen: Er wordt over het algemeen hard gewerkt voor de zuurverdiende boterham.

Feit blijft wel dat die forse toeslagen door U, de klanten, betaald moeten worden. Dat doet u natuurlijk liever niet. En vaak hoeft het ook niet. Array is een merk voor audiofielen, niet voor "gewone" high-end audio klanten met teveel geld die een "leuk setje" zoeken. Audiofielen bereiden zich voor op een aankoop door het lezen van audiobladen en informatie via het internet. Daaruit volgen een paar interessante merken. Die probeert u toch zeker het liefst thuis?

Neemt u voor verkoopinformatie svp. contact met ons op per email door OP DEZE TEKST te klikken met uw muis.

Start uw mailprogramma niet automatisch op? Doet u dit dan svp. handmatig en stuur uw mail naar sales@arrayaudio.nl

Wilt u alstublieft uw adres, telefoonnummer en uw interessegebied vermelden in uw mail? Bij voorbaat dank!
Advertentie in Music Emotion